Huis leegmaken Woning leegmaken

Huis leegmaken Woning leegmaken door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Woning leegmaken

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Woning leegmaken

Woning leegmaken door een gespecialiseerde opruimfirma De Mieren met eerlijke prijzen en een ecologische aanpak.

Een woning geheel of gedeeltelijk leegmaken is een karwei die niet alleen fysiek belastend is. Maar een woning leegmaken kan ook emotioneel belastend zijn indien u een emotionele band heeft met de ex bewoner. Wij leggen u graag hieronder onze werkwijze voor het leegmaken van een woning uit.
Nadat u met ons contact heeft opgenomen, dat kan telefonisch of per mail, dan luisteren wij eerst naar uw uiteenzetting en noden. U kan ook een foto illustratie doormailen met een zo goed mogelijke beschrijving van de goederen. In welke staat ze zich bevinden, of de kasten nog gevuld zijn met inhoud of niet. Mocht u de kennis hebben om inhoud en/of gewicht in te schatten dan is het helemaal goed.

Prijsofferte

Als aan de hand van uw foto-en tekstmateriaal een offerte kan gemaakt worden dan krijgt u binnen de 24 uur per ommegaande mailconversatie een gedetailleerde en transparante prijsofferte voor het leegmaken van een woning. Mochten de aangeleverd elementen niet voldoende zijn om een inschatting te maken voor offerte dan komen we graag eerst geheel vrijblijvend langs.Onze expert zal dan ter plaatse de offerte opstellen. Zodoende verliest u niet teveel tijd. Dikwijls moet er een deadline gehaald worden en moet u de woning leegmaken voor de verkoopakte bij de notaris dient ondertekend te worden. Bezit u over de volmacht en wil u koppen met spijkers slaan, kan u tegelijk beslissen om op de offerte in te gaan. Er kan dan ook per direct een datum afgesproken worden met onze vertegenwoordiger om de woning te laten leegmaken. Vervolgens nemen we deze opdracht dan in, in onze planning. In principe hoeft u verder niets te doen, onze diensten nemen de nodige voorzorgsmaatregelen en zullen zich aanbieden op de afgesproken dag. Het enige wat er dan nog dient te gebeuren is ervoor te zorgen dat onze werkmannen binnen kunnen. U kan op die dag aanwezig zijn om de deur te openen. Maar als u niet veel zin heeft om zich te verplaatsen die dag kan u ook de sleutel leggen op een afgesproken plaats waar onze werkmannen de sleutel dan gemakkelijk kunnen terugvinden. Een andere mogelijkheid is om de sleutel af te geven bij de buren. Nog gemakkelijker is om de sleutel gewoon al af te geven aan onze vertegenwoordiger. Hij zorgt er wel voor dat de sleutel goed terecht komt.

Dag van aanpak

Dan als de dag voor het leegmaken van een woning is aangebroken doen onze werkmannen gewoon hun werk. U kan op het einde van de voorziene werkperiode komen kijken of alles naar wens verlopen is. Er zal u gevraagd worden om samen met onze werfleider een inspectieronde uit te voeren om na te gaan of het leegmaken van de woning naar wens is uitgevoerd en of er nergens beschadigingen zijn aangebracht. Als alles uw goedkeuring heeft gehad kan u gerust de opleverbon aftekenen. Deze handtekening is definitief en ontslaat opruimfirma De Mieren van alle verdere verantwoordelijkheid en verplichtingen. Maar het zou ook best kunnen dat u niet in de mogelijkheid beschikt om de werken te komen nazien. In dat geval zullen we van alle vertrekken van de woning foto’s nemen en u doormailen. Deze foto’s gelden dan tegelijkertijd als bewijsmateriaal dat de opdracht van het leegmaken van de woning volledig is uitgevoerd en machtigd De Mieren om over te gaan tot de facturatie.

De Mieren WhatsApp
Verstuur