Huis leegmaken Zolder opruimen

Huis leegmaken Zolder opruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Zolder opruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Zolder leegmaken

Zolder opruimen of ontruimen door De Mieren. Wij zijn nummer 1 in België in ontruimen en inboedelopruiming.

Afhankelijk van de situatie, kan die fysiek en emotioneel een klus, “Zolder leegmaken”, zijn die u liever ziet gebeuren dan er zelf aan te beginnen. Daarbij komt nog het logistieke aspect dat zeker niet te onderschatten is. Transporten, vrachtwagens of containers, ladderliften en afvalverwerking. De Mieren zorgen ervoor door hun jarenlange ervaring dat het kot een volledige ontruiming te beurt krijgt. Dit volgens de regels van de kunst. Elke ontruiming is anders en vraagt dan ook een andere aanpak.

Zorgvuldig geselecteerd

Alle afvalstromen worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens afgevoerd naar de desbetreffende bestemmingen. Dit kan zowel gebeuren met een vrachtwagen of door het plaatsen van een afvalcontainer. Afhankelijk welke soort en hoeveelheid aan goederen die de ontruiming te beurt vallen. Van zodra de ontruiming is voltooid zal de werfleider samen met de opdrachtgever een inspectieronde doen. Als alles goed gevonden is zal er een opleveringsbon worden ondertekend.

Wat doet opruimingsfirma De Mieren nog meer?

U kunt als particulier bij ons terecht voor:

Bijkomende diensten om de zolder en-of woning verder op te waarderen zoals: reinigen, bewerken van muren, schilderwerken, ontsmetten ruimtes en onderhoud tuinen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

De Mieren WhatsApp
Verstuur