Huis leegmaken Kelder opruimen

Huis leegmaken Kelder opruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Kelder opruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Kelder ontruimen

Een kelder opruimen is meestal niet de eenvoudigste klus. Dikwijls zijn de kelderruimtes niet van die aard dat iedere volwassen persoon er in kan recht staan.

Alsook de trap naar het gelijkvloers is in veel gevallen smal, oud en vervallen. Twee zaken die een extra fysieke belasting met zich meebrengen. Bovendien zijn vele kelderruimtes vol stof, vuil en mogelijk met ongedierte van verschillende aard. Als daarbij de kelder ook nog eens vochtig is met schimmel tot gevolg begrijpen wij meer dan wie ook dat u het ontruimen van een kelder liever laat doen dan het zelf te doen. Met inbegrip van het ontruimen van een kolenkelder.

Mocht uw kelder ook onder water zijn gelopen kunnen wij uw kelder eerst leegpompen.
Voor een offerte voor het laten ontruimen van uw kelder komen wij het liefst eerst ter plaatse kijken. Elke kelder heeft zo zijn eigen specificaties en dikwijls is de evacuatieroute heel verschillend. Wij houden van duidelijke omschrijvingen van wat het werk juist omvat in verhouding met het af te voeren volume en/of gewicht. Daarom is het aangewezen dat onze expert eerst ter plaatse komt om alles te evalueren, met inbegrip de praktische kant. Wij houden ervan dat op de dag van uitvoering alles vlekkeloos verloopt en we de gemaakte afspraken kunnen nakomen.

Behoed u voor bedrijven die er via mail prijzen opplakken zonder zich te vergewissen van de situatie ter plaatse. Deze aanpak schreeuwt enkel om tegenspraak, ontevredenheid en discussie achteraf.

Wat doet opruimingsfirma De Mieren nog meer?

U kunt als particulier bij ons terecht voor:

Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen zoals: reinigen, bewerken van muren, schilderwerken, ontsmetten ruimtes en onderhoud tuinen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

De Mieren WhatsApp
Verstuur