Huis leegmaken Leegmaken serviceflat

Huis leegmaken Leegmaken serviceflat door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Leegmaken serviceflat

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Leegmaken van een serviceflat

Leegmaken serviceflat door firma De Mieren.

Jammer genoeg of gelukkig maar, het is maar hoe u het bekijkt is het leven niet oneindig.
Dit is voor bewoners van een serviceflat helaas niet anders. In de meeste gevallen is een verblijf in een serviceflat de laatste woonplaats. Als de bewoner ervan ons jammer genoeg voorgoed heeft verlaten moeten de nabestaanden de serviceflat leegmaken of laten leegmaken. Indien de serviceflat een eigendom was dan kan deze verkoopklaar gezet worden. Als de serviceflat verhuurt werd door het zorgbedrijf, zowel privé als openbaar, dan zullen zij verwachten dat u de serviceflat gaat of laat leegmaken en terug oplevert in de staat waarin de ex-bewoner het heeft ontvangen. Firma De Mieren kan u hierin bijstaan.

In veel woonzorgcentra is een interne goederenlift ter beschikking, maar niet altijd. Goed is om dit even na te vragen.
Van zodra deze info ter beschikking stuurt u ons een mailtje met uw aanvraag met de nodige info. Goed zou zijn ook een foto illustratie er aan toe te voegen.

Als al deze elementen bij ons toekomen kunnen we dit intern bekijken en u antwoorden met onze beste tarief. Mocht het nodig blijken dan kan onze expert nog altijd ter plaatse een kijkje gaan nemen.

De Mieren WhatsApp
Verstuur