Huis leegmaken Flat laten leegmaken

Huis leegmaken Flat laten leegmaken door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Flat laten leegmaken

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Flat leegmaken

Een flat kan een studio zijn, een appartement met 1-2 of drie slaapkamers, een duplex of een loft. Als u een flat moet laten leegmaken of ontruimen staat u niet voor de meest gemakkelijke klus uit uw leven.

Afhankelijk van de situatie, kan die fysiek en emotioneel een klus, “flat laten leegmaken”, zijn die u liever ziet gebeuren dan er zelf aan te beginnen. Daarbij komt nog het logistieke aspect dat zeker niet te onderschatten is. Transporten, vrachtwagens of containers, ladderliften en afvalverwerking.

Onze firma De Mieren haalt u al deze handelingen uit handen, wij zorgen voor een dienstverlening van A tot Z. Het is de bedoeling dat u zich van niets nog zorgen hoeft te maken, wij doen alles voor u.
Van het leegmaken, tot het verwijderen van de vloerbekleding, de gordijnen, de lusters en de gasverwarming’s-elementen. Daarbij leveren wij na het leegmaken van de flat deze ook bezemschoon op.

Enkele bijkomende diensten die nodig zijn om de flat na het leegmaken helemaal verkoop of verhuur klaar te maken. Daarbij denken we aan een grondige schoonmaak, hoge-drukreiniging, behang afstomen, muren behandelen zoals gaatjes en barsten wegwerken, schilderwerken, gras maaien, struiken snoeien, kleine bomen vellen, ontsmetten, parfumeren, ongedierte bestrijding, dakgoot reiniging, kelder leegpompen, condensatie schimmel verwijderen.
Kortom alles (of toch heel veel), wat er nodig is om van een volle, vuile, verwaarloosde woning een presentabele woning voor verkoop of verhuur te maken.

Onze hoofdactiviteit blijft wel het leegmaken/ontruimen van flats, huizen en gebouwen.
De werkwijze die we hanteren zijn om te beginnen een offerte (prijsbestek) die we u voorstellen. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Voor het leegmaken van een flat hebben we in veel gevallen aan info en foto’s genoeg om een prijsofferte op te maken. Mocht dit niet volstaan of zijn er specifieke elementen of bijzonderheden dan komen we liever een kijkje nemen.

De Mieren WhatsApp
Verstuur