Huis leegmaken Ontruimen huis

Huis leegmaken Ontruimen huis door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Ontruimen huis

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Ontruimen huis door De Mieren

Om de zorgen van het ontruimen van een huis van uw schouders te halen bent u bij ons aan het juiste adres.

Dat kan gaan om het ouderlijk huis dat deel uitmaakt van een nalatenschap. een verhuis naar een service of seniorenflat of een huis dat terug verhuur of verkoop klaar moet opgeleverd worden. Het kan zowel fysiek als emotioneel zwaar zijn om een huis, te ontruimen. De omstandigheden vragen erom dat u hierin geholpen wordt.

Dikwijls moet het huis ook ontruimt worden voor een bepaalde deadline. Als de verkoopakte bij de notaris moet getekend worden bijvoorbeeld, de koper kan dan leiden dat het gekochte goed leeg wordt opgeleverd. Is het niet leeg voor de ondertekening van de akte dan kan de koper steeds aan de notaris vragen om een provisie achter te houden. De koper kan dan op uw kosten het huis laten ontruimen en betaald worden door de notaris met de provisie die werd achtergehouden. Het spreekt voor zich dat het beter is om dit zelf in de hand te houden. Meestal hoe sneller het huis ontruimt is hoe sneller het kan te koop of te huur worden gesteld. Juist daarom kiezen er steeds meer en meer mensen om het huis te laten ontruimen door een gespecialiseerde firma.

U kan samen met andere erfgenamen of betrokkenen kijken welke spullen u wilt bewaren, deze kan u dan labelen om geen vergissingen te voorkomen. Daarna gaan wij aan het werk en nemen u graag alle zorgen voor het ontruimen van een huis uit de hand. In veel gevallen hebben graag enkele geïnteresseerden dat er bepaalde stukken (bijvoorbeeld een mooi kastje dat u graag zou willen), worden geleverd op een adres naar keuze. Transport of leveringsdiensten kunnen ook in combinatie met het ontruimen van een huis gebeuren. U kan daarom gebruik maken van onze logistiek, vrachtwagen en ladderlift die dan toch aanwezig zijn.
Elke situatie is anders, standaardtarieven voor het ontruimen van een huis doorgeven kan echt niet. Daarom maken wij altijd eerst een persoonlijke afspraak om ter plaatse de woning te bekijken en uw wensen met u door te nemen.

Offertes die u worden opgemaakt door firma’s zonder het te doene werk gezien te hebben, hoeven we u niet te vertellen dat deze veel meer vatbaar zijn voor tegenspraak en discussies achteraf. Wij houden van duidelijke afspraken, alles duidelijk en transparant omschreven en een vlekkeloze uitvoering. Er zijn jammer genoeg “cowboys” in deze sector actief die u willen verleiden met tarieven om met hen in zee te gaan. Veelal met de intentie om u nadien supplementen aan te rekenen.

Door onze expert die ter plaatse komt, zal een “tailor made” offerte wordt zo opgesteld en aangepast worden naar uw wensen. Deze offerte is geheel vrijblijvend en gratis. Het advies dat u krijgt van onze expert die ter plaatse komt is in ieder geval al meegenomen.
Als het dan toch gratis en vrijblijvend is neemt u beter geen risico, een afspraak ter plaatse met onze expert kan u heel wat kopzorgen uitsparen. kopzorgen die u in veelal emotionele tijden u er echt niet nog kan bijnemen.

Naast het ontruimen van de boedel in de woning, kunnen wij u ook helpen met aanverwante diensten. Hierbij denken we dan aan het verwijderen van allerhande vloerbekleding (novilon, vasttapijt, laminaat, etc…), schroeven en nagels verwijderen en gaatjes opnieuw opvullen, gordijnen verwijderen alsook lusters. In principe blijft alles wat vast staat of hangt niet verwijderd. het woord zegt het zelf, het hoord bij het vast-goed. Deze noemen ze onroerend door bestemming. In principe hoeft u deze dus niet te verwijderen, in ieder geval, de koper kan het u niet opleggen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij het niet kunnen doen. In sommige gevallen is eeen oude, versleten of slecht onderhouden ingebouwde keuken helemaal geen meerwaarde om te presenteren in een verkoop. Daarom spreekt een casco keuken meer tot de verbeelding van de potenciele koper. Kleine afbraak-of demontagewerken kunnen ook door onze vakmannen uitgevoerd worden.

Hoeveel gaat het kosten? Richtprijzen?

Een veelgestelde vraag, die lastig te beantwoorden is. Elke opdracht is maatwerk!
Wij zijn geen opkopers van inboedels, uw inboedel of bepaalde stukken overnemen doen we niet. De geringe marktprijs die bepaald wordt door het eeuwenoude principe van vraag en aanbod, laat ons niet toe om na aftrek van onze kosten van arbeid, logistiek en stockering hier een winstgevende activiteit uit te halen. Om u toch een indicatie te geven, de dagprijs voor het ontruimen, verwijderen, evacueren, transporteren en verwerken van 1 Ton gemengd afval komt door de band genomen neer tussen de 900 eur en 1.400 eur excl btw.

Contact met ons opnemen voor het ontruimen van uw huis, nog voordat u zelf aan de klus begint is de eerste goede stap. Onze jarenlange expertise laat ons toe u op gepaste wijze te adviseren.

De Mieren WhatsApp
Verstuur