Huis leegmaken Pand ontruimen

Huis leegmaken Pand ontruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Pand ontruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Leegmaken van een pand

Een pand laten ontruimen kan verschillende oorzaken en doelstellingen hebben.

We sommen er enkelen op op een rijtje:

  • Na een overlijden, de erfgenamen willen het pand opgeleverd zien voor verkoop.
  • Na het vertrek van een huurder. In sommige gevallen heeft de huiseigenaar minder geluk en heeft de vertrekkende huurder een boeltje achter gelaten. De huiseigenaar zou graag het pand opgeleverd zien voor verdere verhuur.
  • Notarissen die bemiddelen tussen erfgenamen die niet in goede verstandhouding zijn, kunnen het pand laten ontruimen door een onafhankelijke derde partij zoals een ontruimingsfirma “De Mieren”.
  • Notarissen die gelast zijn met een openbare verkoop en het te verkopen pand vrij van alle troep en inhoud willen.
  • Verhuurkantoren, zowel sociale verhuurkantoren als syndicus en beheerders van vastgoed. Zowel privatieve als gemene delen kunnen om uiteenlopende redenen ontruimd en geevacueerd worden.
  • Bouwfirma’s die een oud pand renoveren. Mogelijk hebben hier krakers in gezeten en hebben een boeltje achter gelaten of is het pand zodanig verwaarloosd geweest dat er zich na verloop van tijd bouwvallige toestanden manifesteren. Onze firma is dan in de meeste gevallen de eerste aannemer die volgens de meetstaat de werken uitvoerd.
  • Senioren die naar een serviceflat of woonzorgcentrum verhuizen. Zij vertrekken vanuit de woning waarin ze gedurende vele jaren inboedel hebben verzameld en deze natuurlijk niet allemaal kunnen meenemen. Hiervoor voorzien we een combi-regeling. Enerzijds een verhuis en anderzijds een ontruiming.
  • Bedrijven die verhuizen naar een nieuwe locatie nemen in de meeste gevallen niet alles mee. Hier kan ook de combi-regeling van toepassing zijn, enerzijds verhuis en anderzijds ontruiming. Ook als de kantoren terug moeten opgeleverd worden in de oorspronkelijke staat aan de verhuurder kunnen hier bijkomende werkzaamheden toepasselijk zijn.

 

De Mieren WhatsApp
Verstuur