Huis leegmaken Opruiming bouwwerven

Huis leegmaken Opruiming bouwwerven door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Opruiming bouwwerven

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Opruimen bouwwerven

Opruimen bouwwerven door een gespecialiseerde firma laten uitvoeren zoals De Mieren.

Onze firma staat regelmatig als eerste aannemer vermeld in een lastenboek om een pand volledig te ontruimen zodat de aannemer kan starten met de echte renovatie werkzaamheden. Dit is enkel het geval bij oude panden die gerenoveerd worden. Maar ook komt het regelmatig voor dat onze firma als laatste onderaannemer in het lastenboek vermeld staat. Veel aannemers zeggen ook dat het hun werk of plicht niet is om bouwwerven op te ruimen. Dikwijls staat er ook niets over vermeld in het aannemers contract.

De uiteindelijke 1e oplevering van de nieuwbouw of gerenoveerd pand kan daarom door het opruimen van bouwwerven gebeuren door De Mieren. Wij zorgen ervoor dat de bouwwerf volledig ontruimt wordt. Alsook het verwijderen van cement of kalk sporen her en der. Een achtergelate bouwwerf gegenereerd ook veel stof en vuil dat gegenereerd is geweest door het slijpen, schuren en zagen van alle materialen die nodig waren voor het bouwen van het gebouw. Er slingert ook dikwijls restafval, restanten van bouwmaterialen en verpakkingen. Dikwijls zijn de afvalcontainers die geplaatst werden door de aannemer enkel voor bouw of steenafval en worden de items die hier niet in thuis horen gewoon achter gelaten. Of dikwijls is de afvalcontainer al gewoon verdwenen.

Kortom voor het opruimen van bouwwerven en de daarop nodige schoonmaak voor een nette oplevering. Slechts één partner: De Mieren.

Voor gratis en vrijblijvende offerte aarzel niet om ons te contacteren.

De Mieren WhatsApp
Verstuur