Huis leegmaken Opruimfirma

Opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Opruimfirma De Mieren

Opruimfirma De Mieren uw partner in alle soorten opruimingswerken met eerlijke prijzen en ecologische aanpak.

Op De Mieren kan beroep gedaan worden op het gebied van opruimen (inboedels, woningen, magazijnen, garages, werven, evenementhallen en festivalweides) en het leeghalen van woningen. U kan daarom op ons rekenen om de woning klaar te maken en om terug op de verkoop of verhuurmarkt geplaatst te worden. Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

Wij zijn marktleider in België en werkzaam in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant (+Brussel), Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ook in Nederland en Frankrijk zijn wij actief.

Wij beschikken over onze eigen vrachtwagens, ladderliften, hefmaterialen, stroomgenerators, machines, materialen en benodigdheden.

Ons cliënteel zijn zowel particulieren, nalatenschappen, KMO’s, notarissen, beheerders van vastgoed, kleine zelfstandigen, gerechtsdeurwaarders en VME’s.

Voor één aanspreekpunt van A tot Z kan u bij “Opruimfirma De Mieren” terecht.

Door organisatie, samenwerking, communicatie, inventief naar oplossingen zoeken en hard werken trachten wij deze kenmerken van de mieren naar u over te brengen om u zo goed mogelijk te helpen met allerhande opdrachten. Daarom hebben wij deze handelsnaam gekozen omdat deze kenmerken erg toepasselijk zijn over datgene waar wij voor staan en ook naar u toe willen overbrengen.

Zelfwerkend patroon.
Transparante en duidelijke offerte, eerlijke prijs.
Professionele mensen en aanpak.

BELANGRIJK:

– Wij hebben een afdoende verzekering bij AG Insurance (polisnr: 99571899) voor alle materiële en lichamelijke schade die zich zou kunnen voordoen tijdens de werkzaamheden). Let wel hier is een vrijstelling van 620 eur van toepassing.

– Onze facturen en/of attesten zijn ook bruikbaar voor de notaris om als kost in te brengen bij nalatenschappen en erfenisverdelingen. Zodoende hoeft u op het gefactureerde bedrag geen successierechten te betalen. Best eerst de mogelijkheden bespreken met de notaris.

Opgelet: Wij zijn geen handelaars in 2e handsmeubelen of rommelmarktspullen. Wij zijn ook geen spullenhulp of kringloop. Uw meubelen opkopen of gratis komen halen doen wij dus niet.

Hetgeen wel kan zijn bepaalde meubelstukken die een aanzienlijke waarde hebben in vermindering brengen op uw factuur van de opruimingswerken.

Indien u toch enkel meubelen wenst te verkopen (zonder dat er opruimingswerken aan te pas komen) kunnen wij ze wel voor u naar de ecoshop brengen (www.ecoshop.be), daar worden ze voor uw rekening verkocht en op het einde van de maand de verkochte waarde op uw rekening gestort. In dat geval brengen wij u onze arbeid en logistiek die voor deze handelingen nodig zijn in rekening. Let wel, de beslissing voor aanvaarding van de aangeboden stukken ligt bij Ecoshop zelf. Eventuele niet-aanvaarding ligt buiten onze controle om.

De Mieren WhatsApp
Verstuur