Huis leegmaken Festivalterrein laten opruimen

Huis leegmaken Festivalterrein laten opruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Festivalterrein laten opruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Opruimen van festivalterrein, eventterrein en festivalsweides

Het enkel opruimen festivalweides en events gaat natuurlijk veel verder dan het enkel verzamelen van afval dat de bezoekers achterlaten.

Het gaat om een volledig management van afvalstromen om zodoende de ecologische voetafdruk van uw evenement of event zo laag mogelijk te houden.
Dit gaat van het plaatsen van afvalcontainers tot het installeren van afvaleilanden. Het verwijderen “on the spot” van bekertjes en andere resten door festivalgangers. Het volledig ontruimen van zwerfvuil op het festivalterrein om de dag nadien weer bezoekers te ontvangen is een must voor elke organisator.

Als het festival/event ten einde is ruimen we het volledige terrein op van zwerfvuil, restanten van installaties, zaken die zijn achter gelaten door cateringbedrijven, standhouders, stellingbouwers, artiesten en vip zones. Voor festivals die ook een camping hebben is er ook de mogelijkheid om deze nadien te ontruimen van achter gelaten tenten en troep die de festivalgangers hebben achter gelaten. Als er verharde ondergronden zijn, dikwijls waar de tolietten hebben gestaan behoort schoonmaak met hogedruk reinigers ook bij de mogelijkheden. Zelfs het demonteren, ontmantelen van hekwerken en allerhande installaties behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor het zorgeloos afvalmanagement en opleveren van een nette weide of eventlocatie na uw event in de afgesproken tijdspanne, slecht één partner: De Mieren.

Wat doet opruimingsfirma De Mieren nog meer?

U kunt als bedrijf bij ons terecht voor:

 

De Mieren WhatsApp
Verstuur