Huis leegmaken Kamer leegruimen

Huis leegmaken Kamer leegruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Kamer leegruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Kamer of ruimte leegruimen

Een kamer of ruimte leegmaken is een karwei die niet alleen fysiek belastend is. Maar een kamer leegmaken kan ook emotioneel belastend zijn indien u een emotionele band heeft met de ex bewoner. Ook kan het zo zijn dat de kamer zwaar verwaarloosd is of vervuild, in dat geval kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij leggen u graag hieronder onze werkwijze voor het leegmaken van een ruimte uit.
Nadat u met ons contact heeft opgenomen, dat kan telefonisch of per mail, dan luisteren wij eerst naar uw uiteenzetting en noden. U kan ook een foto illustratie doormailen met een zo goed mogelijke beschrijving van de goederen. In welke staat ze zich bevinden, of de kasten nog gevuld zijn met inhoud of niet. Mocht u de kennis hebben om inhoud en/of gewicht in te schatten dan is het helemaal goed.

Ook is het mogelijk als bij de kamer of ruimte leegruimen blijkt dat er spullen of meubelen zijn die u graag had bewaart of geschonken aan een familielid of kennis. In dat geval kunnen we deze zaken ook voor u verhuizen/transporteren naar een door u aangegeven bestemming. Aangezien we met een strakke planning zitten, graag dit dan even op voorhand aangeven.

Wat doet opruimingsfirma De Mieren nog meer?

U kunt als particulier bij ons terecht voor:

Bijkomende diensten om de ruimte verder op te waarderen zoals: reinigen, bewerken van muren, schilderwerken, ontsmetten ruimtes en onderhoud tuinen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

De Mieren WhatsApp
Verstuur