Inboedel opruiming voor bedrijven

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Opruimingsdienst nodig?

Opruimingsfirma De Mieren voor bedrijven, KMO’s en zelfstandige. Verhuis van bedrijf, faillisement, wietplantage, festivalterreinen, bouwwerven, magazijnen…

Opruimen of ontruimingen is een dienstverlening die u het beste overlaat aan een gespecialiseerde firma. De Mieren hebben het opruimen van inboedels al 10 jaar onder de knie. Een “zonder zorgen” dienstverlening haalt u de lastige klus uit handen die het opruimen van inboedels wel is.
Zwaar en intensief fysiek werk, emotioneel mogelijk lastig en logistiek een beproeving.
Wij zorgen voor ervaren en vriendelijke arbeiders die opruimen en de kunst van de afvalstromen en inboedels beheersen. Tevens plaatsen wij ook afvalcontainers of gebruiken een vrachtwagen/camionette om alles af te voeren. Onze eigen ladderliften die we ter beschikking hebben kunnen eveneens ingezet worden.

Hoe gaan we te werk?

We maken eerst een offerte op. Afhankelijk van wat er moet gebeuren en aan de hand van een goed geïllustreerde fotoreportage kunnen we via mail een niet bindende offerte opmaken. Voor woningen, vrij specifieke en bijzondere opdrachten is het aangewezen dat we eerst eens langs komen. Voor appartementen hebben we standaard tarieven als het om een normale inhoud gaat van een normale bewoning.

Daarna maken we een transparante en duidelijke offerte op. Hierin staat gedetailleerd de nodige arbeid beschreven, de logistieke benodigdheden, afvalverwerking gebaseerd op volume (m3) of gewicht (kg) en de nodige materialen of producten.

De Mieren WhatsApp
Verstuur