Huis leegmaken Garage leegruimen

Huis leegmaken Garage leegruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Garage leegruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

leegmaken van garages

Voor het leegmaken van garages van groot tot klein kan u bij De Mieren terecht.

Garage leegruimen voor zowel particuliere als beroepsmatiges garages kunnen een aangepaste offerte bezorgt worden. Voor prijzen of offertes voor het leegmaken van garages kan u zo goed mogelijk geïllustreerde foto’s doormailen. Zo hebben we een beeld van het volume. Ook de natuur van de goederen in de garage speelt een grote rol bij het leegmaken. De volgende goederen zoals asbest, verf, detergenten, onkruidverdelgers, gasflessen, autobanden en roofing vinden we regelmatig terug in garages. Bij het leegmaken dienen deze goederen apart verwerkt en getransporteerd te worden. Geheel conform milieuwetgeving zullen deze goederen bewerkt worden. Certificaten of bewijzen hiervoor kunnen afgeleverd worden. Wel graag hiervoor op voorhand uw aanvraag formuleren.

Veel garages zijn ook gelegen achteraan een gebouw of wooncomplex. In veel gevallen moet onze vrachtwagen of container door een inrit of doorgang die veel te laag is. Bijgevolg kunnen we niet tot vlak voor de garage rijden en hebben we een langere afstand tussen de garage en de vrachtwagen of container die we moeten laden. De afmetingen van die doorgang kan u best doorgeven aan onze administratie. Zo kunnen we op voorhand weten met welke parameters we rekening moeten houden met het inschatten van prijzen voor offerte. Mocht u wegens één of andere reden niet in de mogelijkheden zijn om foto’s door te sturen kan u met ons een afspraak inplannen om eens naar de garage te komen kijken. Onze expert kan zo de situatie het beste inschatten en ter plaatse een offerte maken. Indien u akkoord gaat met offerte kan er ook per direct een datum voor uitvoering van de opdracht afgesproken worden.

Wat doet opruimingsfirma De Mieren nog meer?

U kunt als particulier bij ons terecht voor:

Bijkomende diensten om de garage verder op te waarderen zoals: reinigen, bewerken van muren, schilderwerken, ontsmetten ruimtes en onderhoud tuinen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

De Mieren WhatsApp
Verstuur