Huis leegmaken Inboedel kantoorgebouw opruimen

Huis leegmaken Inboedel kantoorgebouw opruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Inboedel kantoorgebouw opruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

De inboedel van kantoren opruimen

Inboedel kantoorgebouw opruimen laat een bedrijf het best uitvoeren door een professioneel bedrijf zoals De Mieren.

Veel bedrijven, of andere instellingen die verhuizen naar een nieuwe locatie, nemen in de meeste gevallen, niet alle meubilair mee. Niet alle meubelcomposoties passen niet in het nieuwe gebouw of zijn verouderd en aan vervanging toe.

Aangezien het oude kantoor terug moet opgeleverd worden, dient deze uiteraard leeg te zijn. De Mieren zorgen ervoor dat ze de oude inboedel van het kantoorgebouw gaan opruimen. Niet enkel het opruimen van de inboedel in het kantoorgebouw behoort tot de mogelijkheden. Maar tevens andere werkjes die nodig zijn om het kantoor terug op te leveren aan de verhuurder in de oorspronkelijke staat waarin het zich bevond.
En hier denken we dan aan valse muren in gyproc die geplaatst zijn geweest en terug afgebroken, gedemonteerd en verwijderd dienen te worden. Alsook valse vloeren, afzuigsystemen, air-conditioning, archieven rolsystemen en gaatjes in de muren terug opvullen, enz…

Oudere archieven die u niet meer hoeft bij te houden en ook niet mee verhuist worden, die kunnen ook afgevoerd en vernietigd worden. Bij het vernietigen van archieven ontvangt u van De Mieren ook een certificaat van data vernietiging afleveren indien gewenst. Dit dient wel op voorhand aangevraagd te worden.

Wat doet opruimingsfirma De Mieren nog meer?

U kunt als bedrijf bij ons terecht voor:

 

De Mieren WhatsApp
Verstuur