Huis leegmaken Hoe het begon

Hoe het begon De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Hoe het begon

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Eerste opruimfirma in België

De opruimingsaktiviteiten werden gestart in 2010. Deze waren een onderdeel van algemene klus-en kleine renovatiewerken, toen uitgevoerd door De Klussencentrale.

Toen in de hoedanigheid van een eenmanszaak van Karel Geerts. Toen de aktiviteiten van De Klussencentrale werden overgenomen door Baruch bvba, werden enkel de opruimingsaktiviteiten verder gezet onder de benaming van De Mieren. Dit nog steeds onder de koepel van Karel Geerts EZ. Dit liet toe om de eerste opruimfirma in Belgie te zijn die op professioneel niveau opruimingswerken kon uitvoeren en aanbieden. Wij waren de eerste in de sector die mensen officieel tewerk stelden en de eerste die een RSZ nummer toegewezen kreeg.

Vanaf 2015 werd er een venootschap opgericht “De Mieren cv” die toen alle activiteiten van Karel Geerts EZ overnam. In deze Commandataire Venootschap heeft Karel Geerts 99% en Marc Vervaet 1% van de aandelen. In 2016 nam Pierre Dieltiens 50% van de aandelen over.

Ondertussen zijn er “copy cats” en “cowboys” in de sector die we zien bijkomen en gaan. Maar De Mieren als pioniers zijnde, zijn nog steeds een referentie en staan garant voor betrouwbaarheid en professionaliteit.

Het BTW nummer van de Mieren cv is 0631.977.764.
De handelsnaam en Logo van De Mieren zijn een gedeponeerd merk en auteursrechtelijk beschermd.

De Mieren WhatsApp
Verstuur