Huis leegmaken Inboedel huis

Huis leegmaken Inboedel huis door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Inboedel huis

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Inboedel huis leegmaken

De inboedel van het huis laten leegmaken door opruimfirma De Mieren, met eerlijke prijzen en ecologische werkwijze.

De inboedel van een huis dat moet leeggemaakt of geëvacueerd verdelen wij onder verschillende stromen. Uit de inboedel van een huis kunnen stukken komen die echte waarde hebben. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld een flatscreen tv van een jaar oud, een Miele wasmachine van een jaar oud of een bijna nieuw lederen salon. Voor deze zaken zijn we bereid een compensatie te voorzien op offerte en factuur. Let wel hier mag geen enkele beschadiging aan zijn. En met dien verstande dat wij een tussenschakel zijn en dat u als verkoper er meer zal van kunnen krijgen als u direct aan de eindklant zou verkopen.

Verder zijn er in de inboedel van een huis zaken die nog “bruikbaar” zoals bijvoorbeeld huishoudgerief, slaapkamermeubilair, kleinere meubelen, huishoudmachines van B merken en een paar jaar oud is een inboedel die een geringe waarde hebben. Hiervoor geven we geen enkele compensatie omdat dit een activiteit is waar de winstmarge zo gering is dat het voor ons de moeite niet loont. Wij bieden deze wel aan aan de Kringloop. Dit kost u dus niets maar brengt ook niets op. Mocht de klant er toch op gebrand zijn om voor deze zaken een compensatie te zien dan adviseren we om dit trachten te verkopen via internet.

Verder komt er uit de inboedel van een huis ook zaken die geen enkele waarde hebben. Rommel, afval, onbruikbare en waardeloze inboedel die zal geïndexeerd worden als gemengd afval. Als onze expert ter plaatse in het huis komt zal hij deze inboedel schatten naar volume of gewicht en mee begroten in de offerte. Let wel zaken als chemisch afval, detergenten, verf, oliën, autobanden, roofing, televisies, meststoffen, onkruidverdelger en asbest. Deze moeten comform millieuwetgeving apart verwerkt en weggebracht worden.

De Mieren WhatsApp
Verstuur