Huis leegmaken Inboedel opruiming

Huis leegmaken Inboedel opruiming door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Inboedel opruiming

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Inboedel opruiming voor particulier en bedrijf

De inboedel van het huis laten opruimen, na bijvoorbeeld een overlijden, door opruimingsfirma De Mieren, met eerlijke prijzen en ecologische werkwijze.

Inboedels opruimen is een dienstverlening die u het beste overlaat aan een gespecialiseerde firma. De Mieren hebben het opruimen van inboedels al 10 jaar onder de knie. Een “zonder zorgen” dienstverlening haalt u de lastige klus uit handen die het opruimen van inboedels wel is.
Zwaar en intensief fysiek werk, emotioneel mogelijk lastig en logistiek een beproeving.
Wij zorgen voor ervaren en vriendelijke arbeiders die opruimen en de kunst van de afvalstromen en inboedels beheersen. Tevens plaatsen wij ook afvalcontainers of gebruiken een vrachtwagen/camionette om alles af te voeren. Onze eigen ladderliften die we ter beschikking hebben kunnen eveneens ingezet worden.

Hoe gaan we te werk?

We maken eerst een offerte op. Afhankelijk van wat er moet gebeuren en aan de hand van een goed geïllustreerde fotoreportage kunnen we via mail een niet bindende offerte opmaken. Voor woningen, vrij specifieke en bijzondere opdrachten is het aangewezen dat we eerst eens langs komen. Voor appartementen hebben we standaard tarieven als het om een normale inhoud gaat van een normale bewoning.

Daarna maken we een transparante en duidelijke offerte op. Hierin staat gedetailleerd de nodige arbeid beschreven, de logistieke benodigdheden, afvalverwerking gebaseerd op volume (m3) of gewicht (kg) en de nodige materialen of producten.

Bruikbare spullen zoals nette meubels enz. worden aangeboden aan de Kringloop. Doch deze organisatie is zeer kieskeurig en naar onze ervaring aanvaarden ze veel minder dan de klant gehoopt had.
Spullen opkopen om nadien te verkopen doen we NIET. We willen u en onszelf de moeite onthouden met de vraag of we spullen/inboedels/meubelen opkopen. Ieder maakt zijn eigen rekeningen maar voor ons is het geen interessante markt. Indien u toch wenst te verkopen kan u eens trachten om alles op internet te zetten.

De Mieren WhatsApp
Verstuur