Huis leegmaken Magazijn leegruimen

Huis leegmaken Magazijn leegruimen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Magazijn leegruimen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Magazijn leegruimen of ontruimen

Magazijn leegruimen of ontruimen door een ervaren firma zoals De Mieren.

De levensloop van bedrijven zijn van die aard dat er ongetwijfeld gelegenheden voordoen om hun magazijn te laten leegruimen.
Eén daarvan is als een bedrijf verhuist of van locatie veranderd zijn er veel zaken die niet mee verhuist dienen te worden. Het magazijn leegruimen maakt daar zeker deel van uit.

Een andere mogelijkheid wanneer we een magazijn leegruimen is als de eigenaar of erfgenamen het pand inclusief magazijn dienen te verkopen. Uiteraard moet het dan leeg zijn. Het gebeurt ook dat een verhuurder van een magazijn met een huurder te maken heeft gehad die failliet is en bijgevolg zich niet meer geroepen voelt om zich nog bezig te houden met het leegruimen van het magazijn.

Onze werkwijze die we hanteren is dat eerst onze expert ter plaatse komt kijken naar wat de opdracht juist inhoudt, de bereikbaarheid, afmetingen van doorgang en waar er vrachtwagens of containers kunnen geplaatst worden. Alsook de soort van goederen, het volume en gewicht. Samen met de nodige arbeid kunnen we met al deze elementen rekening houden om u een gratis, vrijblijvende en informatieve offerte te bezorgen. Onze offertes zijn dan ook altijd transparant en eerlijk. Verder geen kleine lettertjes. Wij houden van het eerbiedigen van gemaakte afspraken en de werken uitvoeren die overeengekomen zijn aan de overeengekomen prijs.
Enkel door een plaatsbezoek te brengen komen we niet voor verrassingen te staan. Prijzen kunnen ook verschillen naargelang de natuur van materialen (hout, ijzer, chemisch, glas of andere….).

De Mieren WhatsApp
Verstuur