Huis leegmaken Appartement leegmaken

Huis leegmaken Appartement leegmaken door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Appartement leegmaken

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Leegmaken van een appartement

Het leegmaken van een appartement door opruimfirma De Mieren met een ecologische werkwijze en eerlijke offertes.

Een appartement leegmaken en een leegmaken van een appartement zijn twee verschillende zaken. Afhankelijk van de verdieping waar we het appartement moeten leegmaken komt er wat meer logistiek bij te kijken in de vorm van een ladder of verhuislift. De Mieren beschikken over hun eigen liften maar voor verdiepingen +10 is meer specialisatie nodig. Dit bekijken we samen met onze partner waar we dagdagelijks mee samenwerken.

Gratis offerte

Een offerte voor het leegmaken van een appartement kan in veel gevallen reeds per email opgemaakt worden. Indien het om een “normale” inboedel gaat van een goede huisvader(moeder) gaat, hebben we hier standaardtarieven voor. Graag per email de verdieping, het aantal slaapkamers, het adres en of er een kelder en/of garage bijbehorend is. Als het om een extreem vervuild appartement gaat, verzamelwoede of andere specificaties is het aangewezen om toch eerst een afspraak ter plaatse te maken. De opdrachtgever kan ook gebruik maken van de ladderlift in het geval hij bepaalde stukken zelf wil transporteren.

Wat doet opruimingsfirma De Mieren nog meer?

U kunt als particulier steeds bij ons terecht voor:

Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen zoals: reinigen, bewerken van muren, schilderwerken, ontsmetten ruimtes en onderhoud tuinen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

De Mieren WhatsApp
Verstuur