Huis leegmaken Asbest ophalen

Huis leegmaken Asbest ophalen door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Asbest ophalen

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Asbest ophalen

Asbest verwijderen en ophalen laat u het beste over aan een gespecialiseerde firma. Het ophalen van asbest zonder kennis van zaken kan uw gezondheid ernstige schade toebrengen.

Het verwijderen van asbest kan ook gebeuren als deze reeds verwerkt is in bestaande structuren zoals muren, daken en valse wanden. Het verwijderen van asbest is gereguleerd door Belgische en Europese wetgeving. Neem daarom geen enkel risico en doe beroep op De Mieren. Professionele ontmanteling, verwijdering en nabehandeling is daarom onontbeerlijk. Onze specialist komt eerst ter plaatse en heeft een oog voor goederen die met het kankerverwekkende asbest zijn vervaardigd. Dit kunnen bloempotten zijn waarvan u nog niet eens vermoedde dat ze asbest bevatten. Verder zijn er ook wanden en dubbele wanden vervaardigd uit asbest. Alsook buizen, leidingen en tegels.

De Mieren zorgen ervoor dat er geen asbest vermengd wordt met andere afvalstromen en deze op een reglementaire manier verwerkt worden. Het is steeds mogelijk hier een certificaat voor af te leveren. Graag dit dan op voorhand aan te vragen.

De Mieren WhatsApp
Verstuur