Huis leegmaken Extra opruimingsdiensten

Huis leegmaken Extra opruimingsdiensten door opruimfirma De Mieren met de juiste ecologische werkwijze en eerlijke prijzen.

Extra opruimingsdiensten

WhatsApp
De Mieren WhatsApp
Verstuur

Extra opruimingsdiensten uitgevoerd door een ervaren ontruimingsfirma!

Ontruimingsdienst kan zeer breed geïnterpreteerd worden. Zowel voor particuliere als professionele klanten. Zowel grote als kleine opdrachten.

Onze ontruimingsdienst voor grote projecten is de enige firma die hier ervaring, de “know how”, de logistiek en de referenties voor heeft.
Mega projecten zoals postrangeercentrum van BPost en Brussel-Centraal van de NMBS, verschillende treinstations in opdracht van Infrabel en grote schoolgebouwen zoals “De Dames” in Antwerpen. Geen project is ons te groot.

Voor particulieren helpen u ook graag verder met de ontruimingsdienst voor kelders, zolders en garages. Bij nalatenschappen kunnen woningen ook opgewaardeerd worden met een schoonmaak, hoge-druk reiniging, tuin fatsoeneren, snoeien en gras maaien. Verwilderde tuin worden aangepakt met een bosmaaier. Om de woning presentabel te maken voor verkoop of verhuur kunnen er ook schilderwerken gebeuren.

Notarissen doen ook dikwijls beroep op onze ontruimingsdienst van woningen en appartementen die bestemd zijn voor de openbare verkoop. Beheerders van vastgoed (syndicus) doen dan weer graag beroep op onze ontruimingsdienst als er gevallen van sluikstort worden gedetecteerd in de algemene delen van het gebouw zoals parkings, kelders, conciërgewoning, gangen en tuin.
Voor senioren die vanuit hun woning waar ze al jaren in hebben gewoond naar een woonzorgcentrum of serviceflat verhuizen is het niet mogelijk dat alle inboedel dat ze in al die jaren verzameld hebben meegenomen kan worden. De oppervlakte van de serviceflat of kamer laat dat gewoonweg niet toe. Daarom zal er een “tri” moeten gebeuren. Een deel dat verhuist wordt en een deel dat geëvacueerd wordt naar diverse bestemmingen (kringloop, familie/vrienden, verkoop, afvalverwerking, liefdadigheid). Omdat wij goed voorzien zijn van alle logistieke benodigdheden (verhuiswagens, ladderlift, verhuismaterialen), kunnen wij ervoor zorgen dat de combi verhuis enerzijds en ontruimingsdienst anderzijds. Zo betaald u maar één keer ladderlift, vrachtwagen en parkeerverbodsborden.

Mocht u een ontruimingsdienst nodig hebben en bovenvermelde beschrijvingen corresponderen niet aan uw noden, dan horen we graag wat er moet gebeuren. Onze expert die ter plaatse zal komen kijken zal u advies geven of een een “tailor made” voorstel doen.

De Mieren WhatsApp
Verstuur